MULTIMEDIA

2016 - CRÒNICA

Xavier Freixinet i Jordi Alís s’emporten la tercera Molina-Vallter Skimarathon

  • La parella formada per Xavier Freixinet i Jordi Alís guanyen imposant-se als favorits Cardona, Reyné i Martín, completant el recorregut en 4 hores i 8 minuts.
  • En categoria femenina la victòria és per a les dues parelles Ortés-Bertran i Ramos-Izard, que han acabat la cursa juntes, amb un temps de 6 hores i 13 minuts.

Vallter, 26 de març de 2016.- Aquest dissabte s’ha disputat la tercera edició de La Molina-Vallter Skimarathon, la cursa d’esquí de muntanya de llarga distància per equips que uneix les valls de Cerdanya, Núria i Camprodon passant pel Puigmal, Nou Creus i Bastiments, en què han participat una cinquantena d’equips.

L’equip format per Xavier Freixinet i Jordi Alís han vençut completant els 38 km del recorregut en un temps de 4 hores i 8 minuts. Els segons a arribar a Vallter han estat Xavier Sadurní i Jordi Palomares amb un crono de 4 hores i 15 minuts. Cinc minuts més tard ha arribat la parella integrada per Jordi Martín i Joan Reyné. L’equip dels germans Nil i Oriol Cardona no ha pogut acabar la cursa.

Les noies dels dos equips inscrits en categoria femenina han acabat la cursa plegades creuant l’arc de meta de Vallter juntes després de 6 hores i 13 minuts de cursa.

La primera parella mixta a arribar a la meta han estat Samuel Orts i Pilar Quesada, que han necessitat 6 hores i 17 minuts per recórrer la distància entre la Collada de Toses i Vallter.

Poc abans que els primers esquiadors passessin pel control de Núria s’hi ha donat la sortida a la cursa curta que ressegueix els darrers 14 km de l’Skimarathon fins a Vallter. Els vencedors de la Núria-Vallter han estat els germans Enric i Àlex Moya amb un crono de 2h 18min.

Gràcies a les nevades dels últims dies s’ha pogut disputar pràcticament tota la cursa amb esquís a excepció de quatre punts com la sortida, que ha estat corrent. Això juntament amb el sol, que ha dominat durant tota la jornada, ha fet que la cursa hagi estat un èxit, sobretot si tenim en compte que hem passat un dels pitjors hiverns dels últims anys.

2014

Teaser

Vídeo de la carrera

2015

Teaser

Reportaje de la carrera

Vídeo de la carrera

CARTEL 2015

CARTELL_2015_low